- Безплатни разплащателни сметки в лева и евро с неограничен брой преводи без такса  -

...
 - Безплатни разплащателни сметки в лева и евро с неограничен брой преводи без такса
 -
Коментари Харесай

tbi bank предоставя на българите безплатно ежедневно банкиране с tbi bank app и карта neon

 - Безплатни разплащателни сметки в лв. и евро с безграничен брой преводи без такса

 - Дебитна карта VISA neon без такси за издаване и поддръжка

 - Безплатни тегления от банкомат два пъти месечно

 - Плащане на битови сметки без допълнителни такси

 - Доходност от 2.1% по разплащателната сметка за суми до 2000 лева

 - Възможност за разделяне на плащания на три равни вноски без такси и лихви

 - Микро спестявания в цифрова „ Касичка “

Банката влиза в смартфона на клиентите си чрез мобилното приложение tbi bank app, което им предоставя 24/7 достъп до гратис всекидневно банкиране, удобни благоприятни условия за спестяване и разделяне на плащания без оскъпяване.



Безплатно всекидневно банкиране без аналог на пазара

През мобилното приложение на tbi всеки може лесно и напълно цифрово да заявисвоята безплатна карта VISA neon, без да е належащо да посещава офис на банката.Картата пристига безплатно в рамките на 48 часа, без значение от местоположението на клиента в страната. Новата карта neon е без такси за разкриване и поддръжка. С нея могат да се вършат две безвъзмездни тегления от банкомат в рамките на календарния месец(до 800 лева, в случай че банкоматът няма другo ограничение). Нещо повече, разплащателната сметка към картата носи доходност от 2.1% за суми до 2 000 лева (и 0.15% за суми сред 2 000 и 200 000 лв.). Освен всичко това банката посреща всеки нов клиент с бонус от 20 лева, който той получава в сметката си веднага след като направи първото си заплащане с neon.

Банка в телефона

След като активират neon в приложението, клиентите могат да заплащат битовите си сметки без спомагателни такси, единствено с едно допиране. Те могат да вършат безграничен брой преводи без такса в лв. и евро до сметки в tbi или друга банка в 36 европейски страни. Преводът може даже да е в рамките на секунди, в случай че сметката на получателя е в банка, която приема незабавни заплащания. Клиентите могат да изпращат пари до сметка в tbi bank на свой приятел и само по телефонния му номер – става по-бързо от това да извадят кеш от джоба си.

Разделяне на заплащания на три равни месечни вноски без оскъпяване 

Притежателите на neon могат да получат утвърждение за личен шопинг предел единствено за секунди през приложението, след което да пазарят в стремежи физически или оналйн магазин. След осъществяване на покупка, клиентите имат опция да получат назад парите си (в рамките на лимита) като разделят сумата на три равни месечни вноски без оскъпяване. Опцията е налична за заплащания над 40 лева Похарчената сума се връща в разплащателната сметка по картата за секунди.

Клиентите на tbi могат да се възползват и от в допълнение финансиране за всички свои потребности единствено с няколко клика в приложението, по всяко време на денонощието.

Микро спестявания в „ Касичка “

За да направи по-достъпни желаните от клиентите покупки или мечтани пътувания,мобилното приложение на tbi bank дава опция за лесно поставяне на спестовни цели, задаване на срокове за постигането им и постоянно заделяне на малки суми във виртуална „ Касичка “. След като спестовната цел бъде реализирана, касичката може елементарно да бъде „ счупена “ с едно докосване и парите незабавно се прибавят към сметката по картата neon.

„ Да сме фокусирани върху потребностите на клиентите е част от нашето ДНК и това стои в основата на всичките ни артикули и услуги. Вярваме, че ежедневното банкиране би трябвало да е гратис. Нещо повече, като challenger банка постоянно се стремим да предоставяме на клиентите си последните нововъведения, с което да вършим живота им по-лесен и комфортен. Затова представяме нашата неповторима карта neon и мобилното ни приложение, с които отговаряме на потребностите на клиентите ни. Ще продължим и в бъдеще да развиваме услугите си, за да улесняваме живота на хората и да им оказваме помощ да реализират мечтите си “ – споделя Питър Барон, CEO на tbi bank.

Банката ще добави и други функционалности в мобилното си приложение в границите на годината, с които ще продължи да подобрява клиентското преживяване.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР